•   Fri frakt över 2000 kr
  •   Faktura 14 dagar
  •   Säkra & prisvärda produkter

Om oss

HECA startades i april 2007 och drivs av två MC-åkande tjejer, Helena och Catrin, därav namnet.

Vår affärside är att tillhandahålla MC- och Skoterkläder av bra kvalitet till bra priser, samt att ge marknadens bästa service och vara proffs på det vi gör.

Vårt motto är säkra, snygga och prisvärda produkter och att det vi säljer ska vi känna oss trygga att själva åka i. Vi försöker hålla en av marknadens bästa priser utan att göra avkall på säkerhet. 

Förutom vår webbutik så har vi även en fysisk butik där du kan känna och klämma, prova och få riktigt bra service och råd på plats.

Adressen är Marinv. 2 Sundsvall (mitt emot Hjertmans båt, Ortviken) Öppettider_ Tisdag-Torsdag 10.00-18.00, Fredagar 10.00-17.00, Lördagar 11.00-14.00. Röda dagar samt midsommarafton, jul och nyårsafton stängt.

Återförsäljare av Sweep MC- och skoterkläder, Scott MC-, cross- och skoterkläder, Twice MC- och skoterkläder, FXR Skoterkläder, Snowpeople skoterkläder, HELD MC-kläder och RST MC-kläder.

På hjälmsidan har vi ett brett sortiment av allt från crosshjälmar, integralhjälmar, jethjälmar och fina systemhjälmar av märken som Nolan, Caberg, HJC, Shoei, AGV, Origine, HELD, Tommy, X-lite, Grex, FXR, Scott m.m.

Välkommen till oss!

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Gå till kassanFortsätt handla
Produkter

Handla

Information

Moms visas: